U ben hier: Home
← Older posts

Santexo’s 20 jaar jubileum

1200x628pxWij vieren dit jaar ons 20 jarig jubileum. Ook u kunt hiervan genieten met 20% korting op onze winkelvoorraad. Deze actie loopt vanaf 16 mei 2016 t/m 15 juni 2016. Bezoek onze winkel op de Ceresweg 46 te Leeuwarden.

Geplaatst op

Pasbus bij CSK in Leeuwarden

Pasbus CSK
Dinsdag 3 mei hebben wij de pasbus bij CSK in Leeuwarden mogen voorrijden. Medewerkers de maat genomen voor nieuwe schoenen. Mogen wij deze bus ook bij u voorrijden?

Geplaatst op

Pasdag bij Koopman Autotransport

Vroeg uit de veren (05:00 gestart) om de medewerkers van Koopman autotransport hun nieuwe kleding pakket te laten passen.

Geplaatst op

Succesvolle trip met de GREYHOUND

Afgelopen dagen zijn wij  onroute geweest met een GREYHOUND waarin het complete assortiment bedrijfskleding van het Nederlandse top merk TRICORP. In 2 dagen bij 10 bedrijven op bezoek geweest, we hebben helaas niet alle bedrijven kunnen bezoeken die zich hadden opgegeven. Daarom gaan we in begin 2014 weer een tour organiseren waar u zich nu al voor op kunt geven. Maar u bent natuurlijk in tussentijd ook welkom in onze showroom/winkel op de ceresweg te Leeuwarden. (industrie terrein de HEMRIK, achter de MAKRO)

Aanmelding Greyhound Januari/februari 2014

Aanvraag formulier
Maak een keuze uit een dag en tijd wat u het beste uitkomt. De uiteindelijke datum word later bekend gemaakt. om uur


Uw bedrijfsnaam: *

Uw naam: *

Uw telefoon nummer: *

Uw email: *

* zijn verplichte velden, vergeet deze niet in te vullen

captcha

Geplaatst op