Bedrijfskleding

Het visitekaartje van uw bedrijf

Of het nu voor de zorg, op kantoor of op een steiger gedragen wordt, bij Santexo vindt u de perfecte bedrijfskleding. Wij bieden u niet alleen het juiste advies of een ijzersterkte kwaliteit kleding. Bij ons heeft u ook een ruime keuze uit vele gerenommeerde en gecertificeerde merken bedrijfskleding in vrijwel iedere prijsklasse. Wij verkopen zelfs kleding van Helly Hansen. U kunt dit alles online bestellen of u kunt bij ons langskomen in onze showroom/winkel in Leeuwarden of Dokkum. Waar bent u precies naar op zoek?

Voor welke sectoren?

U vindt bij ons bedrijfskleding voor zeer veel verschillende sectoren. We zetten er een aantal voor u op een rij met bijbehorende producten:

  • Zorg (jasjes, klompen, bodywarmers, caps, werkbroeken)
  • Automotive (shorts, werkjassen, overalls, veiligheidsschoenen)
  • Horeca (overhemden, kokskleding, poloshirts, sweaters, schorten)
  • Bouw/logistiek (thermokleding, softshell, werkbroeken, sweaters, veiligheidsschoenen)
  • Algemeen (zichtbaarheidskleding, vlamvertragende en waterdichte kledij)

Uw logo zetten wij erop

Om duidelijk te maken dat een werknemer bij u in dienst is, kunt u het bedrijfslogo op de kledingstukken laten zetten. U kunt zelfs verdergaan en de naam van uw medewerker erop laten zetten. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals bedrukken, borduren en transfer. Borduren heeft een wat luxere uitstraling en is het meest duurzaam. Textielzeefdruk is vooral interessant wanneer u een grotere oplage bestelt. En transfer is een goede optie voor kleinere oplages, die dan voor een nette prijs gemaakt kunnen worden. Onze vakmensen kunnen u adviseren over deze technieken voor uw bedrijfskleding.

Belastingvoordeel mogelijk?

U mag kleding pas bedrijfskleding noemen, wanneer het aan de regels van de Belastingdienst voldoet. U mag de kledingstukken dan onbelastbaar ter beschikking stellen indien:

  • Bedrijfskleding noodzakelijk is voor het werk
  • Het een uniform betreft, denk aan politie of leger
  • Kleding is voorzien van logo’s met een totale oppervlakte van 70 cm
  • Kledingstukken aantoonbaar achterblijven op de werkplek

Voldoet het niet aan een van deze bovenstaande eisen, dan kunt u het onder de vrije ruimte laten vallen. Dit is 1,5% van het totale fiscale loon van uw personeel. Komt u boven deze vrije ruimte uit, dan moet u over het meerdere bedrag een eindheffing van 80% betalen. Wij kunnen u hier meer over vertellen.

Wilt u onze bedrijfskleding?

Wanneer u interesse heeft in onze bedrijfskleding, dan kunt u rechtstreeks via onze webshop een bestelling plaatsen. Ook kunnen we in overleg een webshop voor uw bedrijf opzetten. Hier kunnen werknemers dan zelf bestellen wat zij nodig hebben. U mag ook bij ons langskomen in Leeuwarden of Dokkum. Heeft u nog vragen, dan kunt u bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. U mag ons ook een e-mail sturen via info@santexo.nl. Wij helpen u graag wanneer u bedrijfskleding zoekt.