Beroepskleding

Voor een verzorgde uitstraling

Wanneer u het belangrijk vindt dat uw werknemers er netjes uitzien en te herkennen zijn als personeel, dan is beroepskleding een goed idee. Deze uniformiteit ziet er netjes en verzorgd uit. Bij Santexo vindt u een zeer ruim assortiment aan beroepskleding. Of u nu werkzaam bent in de horeca, zorg of bouw, wij zorgen ervoor dat uw mensen er goed gekleed bij lopen, dat het stevige kledingstukken betreft en daarbij het praktische aspect ook niet uit het oog wordt verloren. Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Zeer uitgebreid aanbod

Waar u ook werkt of wat u ook nodig heeft, wij kunnen het ongetwijfeld leveren. In ons ruime assortiment vindt u beroepskleding voor onder meer de volgende sectoren:

  • Automotive (overalls, shorts, werkjassen, veiligheidsschoenen)
  • Bouw/logistiek (thermokleding, werkbroeken, veiligheidsschoenen, sweaters en softshell)
  • Zorg (veiligheidsklompen, caps, bodywarmers, werkbroeken en jassen)
  • Horeca (kokskleding, sweaters, schorten, haarnetjes en overhemden)
  • Algemeen (kledij die waterdicht, vlamvertragend en goed zichtbaar is)

Zoekt u iets anders? Kijk dan op onze website of in onze webshop voor een volledig overzicht van ons aanbod. U kunt ook contact met ons opnemen om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Drukken, transfer of borduren?

Voor de Belastingdienst is iets pas beroepskleding, wanneer er voor minimaal 70cm2 aan logo’s op de kleding staat. Een groot en duidelijk logo zorgt er ook voor dat uw werknemers meteen herkenbaar zijn. Wij hebben hiervoor verschillende technieken, namelijk borduren, bedrukken en transfer. Vaak is borduren de mooiste en meest duurzame keuze. Maar wanneer u in één keer een grote oplage wilt laten maken, dan is bedrukken wellicht een betere keuze. En transfer is bijzonder geschikt voor kleinere aantallen. Wilt u weten wat voor u een geschikte optie is? Dan kunnen onze medewerkers u van deskundig advies voorzien over beroepskleding.

Daarom onze beroepskleding

Of u nu werkschoenen in maat 48 wilt aanschaffen of een outfit voor een verpleegkundige in maat XS, wij hebben het allemaal. Maar ons ruime aanbod is niet de enige reden om voor ons te kiezen. Bij ons:

  • Krijgt u altijd professioneel en deskundig advies
  • Kunnen we beroepskleding voor u op maat maken
  • Vindt u VCA gecertificeerde medewerkers
  • Is het bedrukken van logo’s geen enkel probleem
  • Krijgt u een eigen webshop, zodat u niet met bestellijsten of Excel-documenten hoeft te werken

Wij helpen u graag

Heeft u interesse in onze beroepskleding en weet u al precies wat u wilt hebben? Dan kunt u zelf online een bestelling plaatsen via onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u ons volledige aanbod bekijken? Kom dan langs in onze showrooms in Leeuwarden of Dokkum. U bent van harte welkom. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. Wij zijn ook per mail te bereiken via info@santexo.nl. Wij hebben inmiddels vele tevreden bedrijven mogen helpen. Bent u de volgende tevreden klant voor beroepskleding?