Bedrijfskleding Friesland

Beroepskleding op maat

Of u nu op zoek bent naar horecakleding of naar een politie-uniform, voor bedrijfskleding in Friesland moet u bij Santexo zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van kleding die op het kantoor, de steiger of in de zorg gedragen wordt.

Welke bedrijfskleding in Friesland zoekt u?

Wanneer u graag werkkleding in Friesland op maat laat maken, dan helpen wij van Santexo Bedrijfskleding u graag. Van zorgkleding tot horecakleding, u vindt het bij ons in het assortiment. Al onze beroepskleding kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo of naam. U kunt hiervoor in Friesland bij ons uit de volgende technieken kiezen:

  • Textielzeefdruk. U kunt het beste voor deze techniek kiezen wanneer u graag een grote bestelling bedrijfskleding plaatst of als de opdruk van groot formaat is.
  • Borduren. Dit is een zeer duurzame manier om uw beroepskleding van een bedrijfslogo te voorzien.
  • Transfers. Deze techniek is zeer geschikt wanneer u kleding in meerdere etappes wilt bestellen.
  • Digitale transfers. Is vergelijkbaar met bovenstaande techniek. Hierbij kan er met kleinere oplages gewerkt worden.
  • Embossing. Met behulp van een stempel wordt uw bedrijfslogo in het textiel van uw werkkleding geperst.

Wij weten hoe u werkt

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn al onze werknemers VCA-gecertificeerd. Zij weten dus niet alleen aan welke regels uw zorgkleding of andere bedrijfskleding moet voldoen, maar snappen ook onder welke omstandigheden uw bedrijf werkt. Wij maken dan ook werkkleding voor u dat precies voldoet aan uw eisen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, komen wij vooraf bij u langs of u komt naar ons toe in Friesland. Samen met u zoeken wij dan geschikte kledingstukken uit en stellen wij een scherpe offerte op. Gaat u akkoord, dan spreken wij een pasdag af. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat uw medewerkers de kleding goed passen. Daarna richten wij een online winkel voor u in, waar uw werknemers gemakkelijk de bedrijfskleding in Friesland kunnen bestellen.

Graag meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze bedrijfskleding? Of heeft u nog een vraag over onze werkwijze in Friesland? Stuurt u hiervoor een e-mail naar info@santexo.nl of neemt u telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Voor bedrijfskleding in Friesland moet u bij Santexo zijn.