Horecakleding

Haarnetjes en horecakleding

In de horeca draait alles om hygiëne en uitstraling en daar hoort uiteraard ook de juiste horecakleding bij. U heeft bij Santexo een ruime keuze uit kledingstukken. Wij verkopen niet alleen diverse merken, maar kunnen ook verschillende kleuren en maten leveren. Wilt u het bedrijfslogo erop gedrukt hebben? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben hiervoor zelfs meerdere bewerkingen, zoals borduren of transfer. Kortom, u vindt bij ons alles wat u zoekt op het gebied van horecakleding!

Ons diverse aanbod

Op onze website en in de webshop vindt u ons volledige aanbod aan horecakleding. Hier geven we u alvast een impressie van de collectie, zodat u een idee krijgt van wat u mag verwachten:

  • Wegwerp haarnetjes in twee uitvoeringen, bandana’s en halsdoeken
  • Overhemden voor dames en heren met contrastlijn in drie kleuren
  • (Gilet)schorten en sloven
  • Ovenwanten, pannenlappen en koksmuts
  • Koksbuizen en serveerschorten

Staat wat u zoekt er helaas niet bij? Dan kunt u contact opnemen met onze vakmensen. We kunnen dan proberen of een van onze leveranciers wellicht heeft wat u zoek.

Inclusief uw bedrijfslogo?

Wilt u aan de regels van de Belastingdienst voldoen voor horecakleding? Dan is een mogelijke voorwaarde waar u aan kunt voldoen dat de logo’s samen een oppervlak hebben van 70 centimeter. Voor klanten is uw personeel dan goed herkenbaar en u brengt uw bedrijf nogmaals onder de aandacht. Er is een aantal opties, zoals textielzeefdruk voor grotere oplagen. Voor kleinere aantallen is een (digitale) transfer zeer geschikt. En gaat u voor een luxe uitstraling, dan geeft borduren het mooiste resultaten. Wij adviseren u hierover graag.

Kies voor Santexo

U kunt uw horecakleding ook bij een ander bedrijf laten bestellen. Maar daarmee zou u uzelf, uw werknemers en uw portemonnee tekortdoen. Want kiezen voor Santexo betekent:

  • Keuze uit een zeer ruim assortiment met vele merken, maten en kleuren
  • Zeer aantrekkelijke tarieven (ook voor topmerken als Helly Hansen)
  • Dat u kleding op maat kunt laten maken in overleg met onze mensen
  • Dat een persoonlijke webshop openen mogelijk is
  • Kiezen voor horecakleding die modieus, duurzaam én praktisch is

Interesse in onze collectie?

Spreekt ons ruime assortiment u aan? Of wilt u graag voor uw gehele bedrijf passende horecakleding laten maken en laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Santexo. U kunt ons bellen voor vrijblijvend meer informatie of advies: 0519-297942 of 058-7113320. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dit naar info@santexo.nl. U bent ook van harte welkom in een van onze showrooms in Dokkum of Leeuwarden. Wij ontvangen u graag en laten u onder het genot van een kop koffie onze horecakleding zien.