Opruimingsdagen Santexo van 24 t&m 26 april!

Opruimingsdagen!

Met kortingen tot wel 50%!
Van winterjassen tot schilderskleding!

Kom langs in de showroom!

En ontdek de mooiste bedrijfskleding met forse kortingen tot wel 50%! Van overalls tot en met winterjassen!
Of ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen en kom langs voor gratis advies op maat!

Top merken!

Met top merken zoals Russel workwear, Tricorp en Helly Hansen in de aanbieding! Mis dit niet en kom maandag, dinsdag of woensdag direct langs en scoor uw werkkleding voor een mini prijsje!

Volg ons op instagram!
Door ons te volgen op instagram blijft u op de hoogte van alle aanbiedingen! Ook krijgt u hier direct een indruk van ons druk werk.

Klik op de afbeelding om direct naar onze instagram pagina te gaan!

 

Verhuizing vestiging Dokkum

Na 10 jaar rondweg Dokkum, zijn we per 1 november 2016 verhuist naar de Doorvaart 2a te Dokkum.Per die datum is vestiging Dokkum ook een servicepunt geworden voor de klnten uit de regio Dokkum. En op afspraak kunnen nieuwe klanten hier de collectie bekijken/passen en b.v. veiligheids schoenen halen. Voor afhalen en brengen van goederen is vestiging Dokkum geopend v.a. 13.00 t/m 17.00. Wilt u de showroom bezoeken: 0519-297942Stempel%20verhuizing%20-%20blauw

Santexo steekt provinciehuispersoneel in duurzame kleding

8772logoLeeuwarden, 28 oktober 2016 – De kledingindustrie staat aan de vooravond van een nieuwe revolutie: circulaire kleding. Santexo gaat medewerkers van Provinsjehûs Fryslân op een heel eigentijdse wijze in het nieuw steken. De representatieve kleding waarin zij gaan werken, kan keer op keer worden gerecycled tot nieuwe kleding. Met deze revolutionaire kleding draagt de Leeuwarder-Dokkumer bedrijfskledingspecialist bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Kom er maar eens op: 100% polyesterkleding die aanvoelt als hoogwaardige wol en ademend is en die na het afdanken ervan kan worden verwerkt tot nieuwe kleding. Tegenwoordig is ook dit mogelijk. Dat bewijzen de stijlvolle herbruikbare colberts, pantalons en overhemden waarin de gastheren en -vrouwen van Provinsjehûs Fryslân dankzij Santexo goed voor de dag komen.

Comfortabel en minder CO2-uitstoot
Net als het provinciehuis hecht Santexo niet alleen veel waarde aan een representatief uiterlijk van werknemers, maar ook aan duurzaamheid. Directeur Willem de Jong: ‘We moeten zuinig omspringen met grondstoffen. Circulaire kleding heeft daarom de toekomst. Deze kleding is net zo mooi en comfortabel als conventionele kleding, maar heeft één heel belangrijk pluspunt: de productie ervan vergt vijftig procent minder water en zorgt voor twintig procent minder CO2-uitstoot. Dat is een veelbelovende ontwikkeling die wij graag omarmen.’

Ook bijzonder is dat het recyclingproces online voortdurend te volgen is. Dat proces begint met een polyesterdraad waarvan circulaire kleding wordt gemaakt. Op internet kan men op de hoogte blijven van waarin die draad op een bepaald moment is verwerkt, waar de gebruikte kleding is ingeleverd en hoe vaak de draad is hergebruikt.

Van kleding tot tuinbank
Klanten van Santexo spinnen garen bij het dragen van circulaire kleding. Indirect sparen zij door het verkleinen van de ecologische voetafdruk het milieu. Bovendien levert dit minder bedrijfskledingafval op. En dus ook een kostenbesparing. Circulaire kleding kan tot wel acht keer worden hergebruikt en is een lang leven beschoren.

De kledingrevolutie staat niet stil. Willem de Jong: ‘Santexo bekijkt momenteel de mogelijkheden van nog een andere vorm van kledinghergebruik. We willen de gebruikte bedrijfskleding van een grote hotelketen terugnemen, deze laten verwerken tot kunststofgrondstof en daarvan uiteindelijk producten laten maken die dat bedrijf goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld tuinbanken en serveerbladen. Echt geheel van deze tijd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen zeer belangrijk voor ons milieu, maar biedt ook prachtige uitdagingen. Santexo gaat die graag met klanten aan.’

Verhuizing vestiging Dokkum

Stempel%20verhuizing%20-%20blauw

Na 10 jaar rondweg Dokkum, zijn we per 1 november 2016 verhuist naar de Doorvaart 2a te Dokkum.Per die datum is vestiging Dokkum ook een servicepunt geworden voor de klnten uit de regio Dokkum. En op afspraak kunnen nieuwe klanten hier de collectie bekijken/passen en b.v. veiligheids schoenen halen. Voor afhalen en brengen van goederen is vestiging Dokkum geopend v.a. 13.00 t/m 17.00. Wilt u de showroom bezoeken: 0519-297942

Santexo’s 20 jaar jubileum

1200x628pxWij vieren dit jaar ons 20 jarig jubileum. Ook u kunt hiervan genieten met 20% korting op onze winkelvoorraad. Deze actie loopt vanaf 16 mei 2016 t/m 15 juni 2016. Bezoek onze winkel op de Ceresweg 46 te Leeuwarden.

Succesvolle trip met de GREYHOUND

Afgelopen dagen zijn wij  onroute geweest met een GREYHOUND waarin het complete assortiment bedrijfskleding van het Nederlandse top merk TRICORP. In 2 dagen bij 10 bedrijven op bezoek geweest, we hebben helaas niet alle bedrijven kunnen bezoeken die zich hadden opgegeven. Daarom gaan we in begin 2014 weer een tour organiseren waar u zich nu al voor op kunt geven. Maar u bent natuurlijk in tussentijd ook welkom in onze showroom/winkel op de ceresweg te Leeuwarden. (industrie terrein de HEMRIK, achter de MAKRO)

Aanmelding Greyhound Januari/februari 2014
[contact-form-7 404 "Not Found"]

NIEUW INNOVATIEF PRODUCT HELLY HANSEN

Helly Hansen heeft een nieuw hoog technisch textielproducts ontwikkeld.

FEATURES

l H2 Flow technology

YKK Vislon centrale frontrits, met inritsmogelijkheid

Verborgen rits voor handzakken

Verborgen ventilatieritsen aan voorzijde

Elastische verstelling onderste boord

Lus voor ID-card aan binnenzijde, voor, onderaan

Licht, ademend en warm

MATERIAL: 100% polyamide. Voering: 100% polyester. Polstering: Primaloft
Synergy – 100 g. Polartec fleece, 100% polyester – 200g/m2

 

SANSPORT Sportkleding

SANSPORT is een onderdeel van SANTEXO en levert sportkleding voor verenigingen/scholen en teams. SANSPORT is naast het leveren van standaard voorraad sportkleding gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding in de stijl van uw club of team.

Bezoek onze site: www.sansport.nl