Werkkleding

Verzorgde en uniforme kleding

Heeft u werkkleding nodig? Bijvoorbeeld omdat het van uw bedrijf verwacht wordt of omdat u het belangrijk vindt dat uw werknemers er netjes en uniform uitzien? Dan bent u hiervoor bij Santexo aan het juiste adres. Wij zijn een grote leverancier van werkkleding in het noorden van het land. U vindt bij ons voor verschillende sectoren werkkleding. Ook kunnen we het voorzien van mooie bedrukkingen en bedrijfslogo’s.

Ook geschikt voor uw sector

U vindt bij ons kledingstukken voor onder meer de zorg, horeca, bouw en automotive sector. Ieder vakgebied vraagt om een eigen soort werkkleding. Voor de automotive sector moet alles zeer stevig en veilig zijn. Wanneer er gereedschap valt, dan wilt u bijvoorbeeld dat uw mensen veiligheidsschoenen dragen.
Voor een verpleegkundige is het juist nodig om af en toe de handen vrij te hebben en daarom hebben onze jasjes en broeken voldoende zakken. Kortom, wij denken met u mee en leveren u vele maten en merken werkkleding voor de beste keuze!

Laat werkkleding bedrukken

Om aan een belangrijk regel van de Belastingdienst te voldoen, kunt u ervoor kiezen om de kledingstukken te voorzien van logo’s met een oppervlak van minimaal 70 cm. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse bewerkingen:

  • Textielzeefdruk: voor grotere oplagen of een opdruk van een vrij groot formaat
  • Borduren: blijft lang mooi en ziet er netjes uit
  • Transfer: sealemblemen, ideaal voor kleinere oplages
  • Digitale transfer: ieder logo kan aangepast worden qua kleur en formaat, ook voor kleinere oplages
  • Embossing: met een stempel wordt het logo in textiel geperst

Wilt u weten welke opties wij voor uw werkkleding geschikt achten? Neem dan contact op met onze vakmensen en vraag vrijblijvend om advies.

Daarom kiest u voor ons

Wij zijn niet het enige bedrijf bij wie u terechtkunt voor werkkleding. Dat realiseren wij ons goed. Daarom proberen we altijd net iets harder te lopen dan onze concurrenten. Dat betekent dat u bij ons profiteert van:

  • Verschillende bedrukkingen mogelijk
  • Zeer ruim assortiment qua merken, maten en sectoren
  • Scherpe prijzen, ook van topmerken als Helly Hansen
  • Werkkleding kan op maat gemaakt worden
  • Voor u kunnen we een eigen webshop aanmaken

Wilt u graag contact opnemen?

Wanneer het gaat om de juiste kledingstukken voor op de werkvloer, dan zijn er zeer veel mogelijkheden. We kunnen ons goed voorstellen dat u dan ook nog vragen heeft. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0519-297942 of 058-7113320. Of u kunt een e-mail sturen naar info@santexo.nl. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden en Dokkum. We laten u dan direct het volledige assortiment zien. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze collectie werkkleding!

Werkjas

Korte werkbroek

Veiligheidsschoen