Digitale Pas-app

Bedrijfskleding kopen is één ding, maar dan nog het passen... Vaak ervaren bedrijven dit als lastig. Het is moeilijk om alle medewerkers op dezelfde dag bij elkaar te krijgen. Uiteraard laten wij hen graag passen op uw locatie. We nemen dan alle kleding en maten mee. Maar ook zijn uw medewerkers welkom in onze showroom.

Mocht dit toch niet in uw plaatje passen, dan hebben wij iets nieuws. Na lang zoeken en testen hebben wij een bedrijf gevonden dat een digitale app voor een smartphone ontwikkeld heeft. Uw medewerkers kunnen deze app downloaden in de appstore en zich digitaal opmeten met de telefoon. Dit doen ze door een aantal gegevens in te vullen (zoals lengte, gewicht, geslacht en leeftijd) en de telefoon over hun lichaam te bewegen. Dit hoeven ze maar één keer te doen. Daarna worden de maten in hun profiel vastgelegd. Daardoor kan bij elk bezoek aan de KMS-shop (uw onlinebedrijfskledingshop) meteen de juiste maat worden geadviseerd. Die shop kunnen wij voor u inrichten.

In de KMS-shop kunnen wij de extra button ‘YRsize’ toevoegen. Door op deze button op een productpagina te klikken wordt een verbinding gelegd met eerder ingegeven data van die persoon en volgt een maatadvies. Hiermee bespaart u veel tijd en kunnen medewerkers ook een advies vragen wanneer men is afgevallen of aangekomen. Interesse in dit systeem? Informeer bij onze specialist.

Daarom Santexo

  • Specialist in bedrukken en borduren van kleding
  • Ervaring van meer dan 30 jaar in het textiel vak
  • Gratis online bedrijfskleding bestel en management systeem
  • Specialist in custom made kleding / textiel v.a. kleine aantallen