Nieuw Duurzaam Dealerschap: Vikings Workwear.

Vikings Workwear is een nieuwe speler op de markt die zich onderscheidt door zaken waar andere merken iets laten liggen. Waar andere merken soms slecht leveren, u lang moet wachten op bepaalde maten of waar sommige kleding stukken uit de collectie gaan, heeft Vikings hier het antwoord op. Door de directe en nauwe samenwerking tussen fabriek, merk en distributeur, zit u als klant praktisch aan de tekentafel.
 

Speciale Welkomsactie

Santexo heeft als een van de eersten in Nederland het dealerschap verworven van het merk Vikings Workwear. Ter kennismaking van dit nieuwe merk hebben wij de volgende aanbieding gekregen: bij aankoop van minimaal 25 zwarte broeken in het duurzame doek ViTech, wordt in de Vikings Fabriek deze broek gratis voorzien van uw geborduurde logo’s op maximaal 3 posities. Bijkomend voordeel is dat u de broek kunt laten customizen qua extra lengte, wel of geen knie- en/of spijkerzakken en een contrast kleur in uw bedrijfsstijl. 


Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid zijn de kernwaarden van Vikings Workwear. Na experimenteren, testen, opnieuw testen en alles nog een keer doen, is Vikings Workwear tot een duurzame en sterke stof gekomen: ViTech. Waaruit bestaat ViTech? Vijfenzestig procent van de stof bestaat uit gerecycled polyester. Polyester is een soort vezel die is gemaakt van polyethyleentereftalaat (PET). Plastic is nog steeds nodig in onze kleding. Gerecycled polyester is echter een betere optie. De verwachting is dat in 2030 20% van al het polyester gerecycled polyester zal zijn, daar wil Vikings aan bijdragen.

De resterende vijfendertig procent van de stof bestaat uit Tencel, een van de meest populaire Europese merknamen voor Lyocell-vezels. Het mooie van Tencel is het duurzame productieproces. Het is gemaakt van het vruchtvlees van eucalyptusbomen en de TENCEL ™ Modal-vezels zijn gecertificeerd met het internationaal erkende EU Ecolabel, een milieukwaliteitslabel dat alleen wordt toegekend aan producten en diensten die een aanzienlijk lagere milieu-impact hebben gedurende hun hele levenscyclus. Neem ook eens een kijkje op www.vikingsworkwear.com voor meer informatie.

Daarom Santexo

  • Specialist in bedrukken en borduren van kleding
  • Ervaring van meer dan 30 jaar in het textiel vak
  • Gratis online bedrijfskleding bestel en management systeem
  • Specialist in custom made kleding / textiel v.a. kleine aantallen