Santexo: specialist in beroepsmode & meer

Bedrijfskleding is in trek. Steeds meer middelgrote en kleinere bedrijven begrijpen het belang van comfortabele kleding. Daarin werken medewerkers prettiger, bijvoorbeeld in de zorg en in de bouw. Bovendien maakt professionele bedrijfskleding een prima indruk op opdrachtgevers en klanten.

Santexo biedt uw bedrijf keuze uit gerenommeerde en gecertificeerde merken in elke prijsklasse. En een deskundig advies. Zoekt u iets anders dan een standaardpakket? Dankzij onze wereldwijde contacten met kledingproducenten kunnen wij ook uw eigen unieke kledinglijn maken. Bekijk onze assortiment.

Daarom Santexo

  • Specialist in bedrukken en borduren van kleding
  • Ervaring van meer dan 30 jaar in het textiel vak
  • Gratis online bedrijfskleding bestel en management systeem
  • Specialist in custom made kleding / textiel v.a. kleine aantallen

Bekijk onze bedrijfsfilm

Bedrijfskleding passen en bestellen

Heeft u een kledingpakket gekozen dat aan al uw eisen voldoet? Tijdens één of meer pasdagen in de vestiging van Santexo in Leeuwarden of Dokkum of bij uw bedrijf kunnen medewerkers de kleding passen en zich daarover door ons laten voorlichten. Hun kleding moet immers perfect zitten.

Na de pasdagen registreren wij hun kledingmaten in een gratis onlinesysteem voor bedrijfskledingmanagement en in een bestelshop. Uw medewerkers kunnen in die onlineshop, gekoppeld aan een budget, zelf hun kleding bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen dat één inkoper van uw bedrijf dat centraal doet.

Promotie met vlaggen, spandoeken en reclameborden

Santexo kan niet alleen medewerkers voorzien van de juiste beroepskleding. Ook kunnen wij uw bedrijfsterrein een herkenbare look geven, namelijk door uw logo en bedrijfsnaam en -gegevens op vlaggen, spandoeken en reclameborden te drukken. Opvallende promotionele middelen die uw bedrijf ook onder de aandacht brengen op externe werklocaties en tijdens bijvoorbeeld sportevenementen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Aandacht voor veilig werken staat voorop bij risicovolle beroepen. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) beschermen uw medewerkers tegen ongevallen, zoals tegen hoofdletsel en verwondingen aan handen en voeten. Santexo adviseert u over goedgekeurde PBM waarmee u de veiligheid tijdens het werk waarborgt.

U heeft bij ons een brede keuze uit veiligheidsschoenen, gehoorbescherming, oogbescherming en handbescherming. Veiligheid boven alles.

& meer: kleding voor verenigingen en clubs

Is uw sportclub of muziekvereniging toe aan een nieuwe outfit? Santexo is sterk in sportkleding, zoals T-shirts en trainingspakken. Of in bijvoorbeeld overhemden en gilets voor de muzikanten van orkesten. Wij produceren deze kleding voor u op maat of u kiest uit onze standaardcollectie.

Veel kleding laten wij zelf maken in onze buitenlandse ateliers. De levertijd is dan soms iets langer, maar de prijs is superscherp en de kwaliteit is niet van die van topmerken te onderscheiden.